IndiaDag op zondag 22 september

Graag nodigen we u allen uit op onze IndiaDag op zondag 22 september in Greenville, Houthalen.


De hele werkploeg is terug thuis, maar India is én blijft in ons hoofd. Op zondag 22 september gaan we India-Feesten: we voorzien een lunch, mét dessert. En daarna voorstelling van ons Bodhi-Project, zoals je kan zien op de affiche.
Vele mensen hebben ons werk in India gevolgd op facebook, en regelmatig kregen we mooie berichten terug, waarvoor dank. Uit de grote verzameling halen we twee berichtjes. Een flinke pluim van oud collega Paul Vandewiele, en een reactie op een van mijn verslagen waarin ik schreef “…misschien proberen we een berg zand te verplaatsen met een koffielepeltje…” Heel wat reacties, waaronder iemand die stelde dat vele koffielepeltjes veel zand kunnen verplaatsen, en koffielepeltjes kunnen soeplepels, pollepels en zelfs kruiwagens worden. En de Drie Kuifjes stonden direct klaar met hun lepeltjes of zo snel als mogelijk mee terug naar India te vertrekken. En vele mensen die onze Drie Kuifjes feliciteerden met hun werk en met hun verslagen.
Wie meer wil weten van Bodhi-Project, een deelproject beter wil leren kennen, of ons wil steunen: zondag 22 september !
Niet alleen zal u onze studenten Elfi, Marie en Evelyne, (de “Drie Kuifjes”), in levende lijve kunnen ontmoeten, ook komen Moon Sharma en Sunita naar België. Moon is hoofd manager van TARA, Sunita werkt als juwelenmaakster in TARA en is een belangrijke vertrouwenspersoon in Badarpur slum, Delhi. Sunita zal vertellen hoe Fair Trade haar een eerlijk leefbaar leven heeft gegeven en hoe belangrijk haar werk is voor vele gezinnen in de slum. De studenten zullen vertellen over hun werk in de slum, en hoe belangrijk deze Indiareis is geweest voor hen.

Gelinkte projecten
Gelinkte Reizen
No items found.